vrijdag 25 november 2016

Vertiplants in mijn halletje + een Give-away!!

Via instagram kom ik vaak de leukste producten tegen op woongebied. Zo ook, de 'vertiplants'. Misschien heb je ze ook wel voorbij zien komen. Het is een design plantenpot voor aan de muur. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Ik laat het je zien in deze blog.


Hihi, zoals je ziet had Rosie weer eens een dolle bui! :')
Ik heb gekozen voor twee witte vertiplants. Ze zijn er ook in het grijs en in het zwart. Ik vind het design prachtig! Scandinavische eenvoud. Daardoor kan je er alle kanten mee op!
Ik had vooraf al bedacht dat ik ze een mooi plaatsje wilde geven in mijn halletje, waar het momenteel nog vrij wit en leeg is. Ik heb ook nog verfplannen voor deze ruimte, maar met de vertiplants ziet het er nu al meteen een stuk gezelliger uit.

Ze zijn erg makkelijk op te hangen en ik spreek uit ervaring! Ik heb voor het eerst zelf gaten geboord in mijn muur. Heel trots op mezelf! Hihi, nee maar echt! Er gaat een wereld voor me open nu! Ik kan voortaan ophangen wat ik maar wil! Yayy! :D 

Maar ik dwaal een beetje af, oops, de werkwijze: je boort twee gaten in de muur en bevestigt een 'frame' aan de muur. En aan dat frame hang je dan de vertiplants. Alles wordt meegeleverd zoals het frame, schroeven, pluggen etc. Echt heel goed te doen en je haalt de vertiplants ook zo weer van het frame af om er iets anders in te zetten. Ideaal! Ik heb nu al plannen voor een leuk kerststukje, maarrr ik moet nog minstens een week wachten ..van mezelf. :')

Ik heb nu een plantje in de bovenste en de onderste gebruik ik voor kleine spulletjes, zoals tijdschriften, handschoenen en sleutels. Dat zijn van die spulletjes die anders wat rondslingeren in de hal, maar nu dus stylish verantwoord zijn opgeborgen! :)

Rosie vind ze ook heel mooi, zoals je ziet! Ze blijft er maar naar kijken! :) En ik heb superleuk nieuws!! Ik mag een vertiplant weggeven aan één van jullie! Yayy! Je kunt er één winnen in het wit óf in het grijs. De keuze is aan jou! Wat moet je doen?
1. Volg mij @huisjeaandehaven en @vertiplants op instagram.
2. Laat een reactie achter onder deze blog of op mijn instagram.
3. Deel één van de bovenstaande foto's op instagram met de hashtag #huisjeaandehavengiveaway ( kijk even of je account op 'openbaar' staat, anders kan ik niet zien dat je mee doet! )

Zaterdag 3 december maak ik de winnaar of winnares ;) bekend!

Veel succes! 
Deze blogpost is geschreven in samenwerking met vertiplants.

4 opmerkingen:

  1. Wauuw, dit kan ik niet aan mij voorbij laten gaan! Erg leuk. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! Staat al lang op mijn verlanglijstje dus ik doe heel graag mee! X Priyanka @prii_yankaa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel stijlvol!! Ik doe graag mee! Jouw bligs vormen een inspiratie voor ons eigen huisje... @moniek07

    BeantwoordenVerwijderen