dinsdag 28 maart 2017

Woonklassieker: het houten handje

Jaja, deze blog gaat over een heuse woonklassieker! Dat kan ik wel zeggen, want ik weet zeker dat je hem wel kent: de houten hand. Ooit deed deze dienst als 'tekenhand', maar toen het Deense merk Hay hem introduceerde als decoratie voor in huis, stal deze hand menig hart. Zo ook het mijne en toen Jeanette van High5styling mij vroeg om een blog te schrijven over haar houten handjes, hoefde ik daar niet lang over na te denken.


Jeanette heeft een passie voor interieur en met name voor scandinavische trends. Toen zij het houten handje voor het eerst spotte, was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Ze besloot de handjes naar Nederland te halen en begon haar eigen webshop.

Ik begrijp waarom zij het houten handje zo leuk vind! Hij is gemaakt van een mooi natuurlijk materiaal en hij past ook nog eens in iedere woonstijl. Of je nu landelijk woont of industrieel. Je kunt met deze hand uit de voeten! ;) Het handje bestaat uit bewegende delen, waardoor je de vingers kunt buigen en zo echt een statement kunt maken. Zoals ik hierboven heb gedaan met het 'peaceteken'. 

Je kan het handje ook iets vast laten houden, zoals een potlood, bril, sieraden of een leuke kaart. Ik heb ook gezien dat sommigen het handje aan de muur bevestigen en dan een lampje laten vasthouden. Dat vind ik ook een ontzettend leuk idee! Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt dit handje dan ook zo populair!
Ik heb mijn houten handje nu op mijn trolley staan en daar combineert hij mooi met het zwart en wit. Het leuke is dat je het handje echt overal kan neerzetten. Bijvoorbeeld op je bureau, onder een stolp, op je nachtkastje en ik heb ze zelfs al gespot op het aanrecht, waar het handje een afwasborstel vasthield! Zo grappig en origineel! Hij is multifunctioneel en hij zal hier zeker ook nog op veel verschillende plekjes in huis komen te staan! :)

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn blog te lezen en mocht je interesse hebben in een 'extra handje in huis' ;) ..neem dan zeker even een kijkje in de webshop van High5styling. Gezellige week!

Deze blog is geschreven in samenwerking met High5styling. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten