woensdag 17 mei 2017

In de spotlight: Kattentipi van Buikpluis

Misschien herken je het wel, je bent dol op alles wat met wonen te maken heeft, maar je bent ook dol op je kat. En het is vaak best een zoektocht naar hippe, betaalbare kattenspulletjes die ook nog eens mooi matchen in je interieur! Nu heb ik iets gevonden waar zowel ik, als de katjes heel blij van worden. Lees je mee?


Deze keer gaat de spotlight aan voor 'Buikpluis'. Met hun superhippe tipi's, voor zowel kinderen als huisdieren slaan ze de spijker op zijn kop. Buikpluis is opgericht in 2016 door Anne en Bas, een jong gezellig stel met het hart op de juiste plaats. Zo werken zij samen met maatschappelijke projecten, waarbij arbeidsreïntegratie, hergebruik van materialen en een lokale eerlijke productie hoog in het vaandel staan.

En dat is iets waar ik helemaal achter sta. Ik vond het dan ook superleuk dat ze mij benaderden voor een samenwerking. Ik mocht ( nou ja, eigenlijk mochten Sammy en Rosie ;) een kattentipi reviewen. Ik koos voor de witte tipi, omdat deze mooi in mijn huis past, maar ze hebben hem ook in andere kleuren. Hij is gemaakt van stevige stof en kan tegen een stootje. Niet onbelangrijk met mijn 'wilde brasjes' :P
Hihi, dat koppie van Rosie! :') Ik heb trouwens nog nooit zo hard gelachen als tijdens deze shoot. Mijn modellen waren supereigenwijs! Maar de tipi viel wel in de smaak! 

Zoals je ziet, heb ik er meteen ook een gezellig hoekje van gemaakt. Het lichtboxje stond al een tijdje op mijn wensenlijstje en de slinger met de veertjes zag ik al een paar keer voorbij komen op instagram. Ik vond hem zo leuk dat ik er zelf één geknutseld heb. 
Jut & Jul :') Ik hoop dat jullie het leuk vonden om over de kattentipi te lezen. Ik zag net dat ze nu ook een hondentipi hebben! Hoe leuk! Als je meer wilt weten over de producten van buikpluis, neem dan zeker even een kijkje op hun website.

Bedankt voor het lezen en een gezellige week! :)
Deze blog is geschreven in samenwerking met Buikpluis.

1 opmerking: