zaterdag 6 mei 2017

BN Wallcoverings: Upgrade je deur met fotobehang!

Als je net als ik in een huurhuis woont, dan ken je het wel: je hebt een standaard badkamer en daar moet je het mee doen. En laten we eerlijk zijn, deze badkamers zijn vaak vooral erg saai en niet bepaald wat we in vtwonen óf op instagram voorbij zien komen! :P Hoe maak je van zo'n standaard badkamer dan toch iets moois? Dat laat ik je in deze blog zien.De basis
Ik heb het eigenlijk nog getroffen met mijn badkamer. Hij is dan wel echt mini ( nog geen 3 vierkante meter ) maar de vintage bruine bloemenprinttegels zijn ooit al vervangen voor moderne grijze en witte tegels. Dat is een prima basis om met mooie accessoires een gezellig plekje te maken. Mocht jij wel tegels hebben die nog dateren uit de steentijd, dan zou je ze kunnen verven. Dat is een low budget manier om je badkamer toch naar je zin te maken.

Zeg het met accessoires :)
Mijn grijs/witte badkamer kon wel wat 'warmte' gebruiken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een houten krukje. Ik wilde het liefst een stokoud exemplaar en die heb ik gevonden op de brocante markt. Wat trouwens echt een aanrader is, als je ook houdt van spullen met een verhaal. Het hout brengt meteen meer sfeer in de badkamer. Net als de grote palm die ik even van de slaapkamer naar de badkamer heb gesleept, Hihi, mooi voor de foto's! Maar ik vind groen ook echt heel erg leuk staan in de badkamer.

Verder kocht ik de hamamdoeken bij de zeeman ( 4,99 per stuk ) en het zeeppompje van Sissy Boy vond ik nog ergens verloren in een kastje.
Eyecatcher
Er was één ding in de badkamer ( of eigenlijk vóór de badkamer ) waar ik heel graag iets aan wilde veranderen, namelijk de deur. Er zit een schuifdeur in en dat is superhandig als je zo'n kleine badkamer hebt, want dat neemt nauwelijks ruimte in! Alleen was deze schuifdeur wel erg saai. Ik dacht eraan om een nieuwe te laten maken van underlaymenthout, tot ik een briljant idee voorbij zag komen bij @mariekerusticusstyling Zij had haar deur voorzien van een toffe print op behang en dat zag er echt prachtig uit. Dat bracht mij op het idee om hetzelfde met mijn deur te doen.

BN Wallcoverings
In samenwerking met BN Wallcoverings zocht ik een mooie foto uit en liet deze vergroten tot behang. Zij dachten heel erg met me mee qua resolutie van de foto en hebben me ook enorm geholpen om deze passend te maken voor de deur. Een gewone foto is rechthoekig en in verhouding is een deur een stuk smaller en dus moet je de foto aanpassen om deze op een deur te laten passen. Dit was allemaal geen probleem voor BN Wallcoverings. Ik kreeg het behang al snel thuis bezorgd en toen kon ik aan de slag!

Het behangen zelf was zo gedaan. Ik heb de deur opgeschuurd, schoon gemaakt en vervolgens ingelijmd met behanglijm. Toen kon ik het op maat gemaakte behang zo bevestigen. Het was een klein uurtje werk, ..maar het resultaat is groots!

Wat een verschil hé? Ik ben er zoooo waanzinnig blij mee! Het is best een hip badkamertje nu! :) De prachtige foto van Doutzen is overigens gemaakt door Ben Weller voor Twin magazine en ik ben er echt verliefd op. Ik houdt ontzettend van zwart/wit portretten en dit is wel echt mijn favoriet. Doutzen, beeldschoon met een laid back lookje, superstoer! Toch een beetje Hollands glorie, hé? Hihi ;)

Ik hoop dat ik jullie met deze blog heb kunnen inspireren en als je zelf aan de slag gaat met je badkamer of met fotobehang, laat het me dan zeker even weten! Dat vind ik superleuk! :) Dankjewel voor het lezen!

Gezellig zonnig weekend lieve mensen! 
Deze blog is geschreven in samenwerking met BN Wallcoverings. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten