dinsdag 6 september 2016

Het verhaal achter de lichtbox


Velen van jullie hebben hem natuurlijk allang gespot; de grote lichtbox boven mijn bank.
Hij is dan ook niet echt te missen! ;) Ben je benieuwd hoe ik aan deze lichtbox ben gekomen en waarom ik heb gekozen voor de quote 'But first, coffee'? Dan is deze blog voor jou!



Het begon met een binnenkijker..
Het begon allemaal toen ik een binnenkijker bekeek op interiorjunkie. Het was een binnenkijker bij Yara Michels, die ik al een tijdje volgde op instagram. Zij had ( en heeft ) een prachtig appartement in Amsterdam en bij haar zag ik 'hem' voor het eerst; 'de lichtbox'!! Ik was op slag verliefd en ik heb de lichtbox meteen opgezocht! Hij bleek van het merk bxxlght te zijn. Helaas voor mij was deze eyecather toch aardig aan de prijs. En toentertijd waren er nog geen alternatieven, geen miniversies, niets van dat..

Ik was toen ook nog maar net verhuisd en dan gaat het geld op aan allerlei andere zaken, zoals verf, laminaat, gereedschap, de eerste meubels etc.. Je kent het vast wel.Toch kreeg ik de lichtbox niet echt uit mijn hoofd, maar ja, financieel kon het gewoon niet en dus bleef het bij dromen.. maar *spoiler!!* dromen komen soms echt uit! :D



Winactie
Ik volgde @bxxlght al langere tijd op instagram en plotseling zag ik een winactie voorbij komen! De eerste prijs was een lichtbox met quote naar keuze! :O Ik dacht, dit is te mooi om waar te zijn! Ik win natuurlijk nooit, maar niet geschoten is altijd mis. En dus deed ik snel mee met de winactie. ( samen met nog 10,000 anderen, haha :D )

Nu is het zo, dat ik toen helemaal geen leuk weekend had en ik best een beetje verdrietig was.. Soms heb je dat. Ik zal er niet diep op ingaan, maar het leven is niet altijd leuk. punt. Ik weet nog dat ik toen hardop zei: 'Wanneer komt er nou eens een lichtpuntje!' ( beetje dramatisch, maar true story! :') Als ik toen eens wist dat ik een dag later, niet een lichtpuntje, maar een lichtbox zou winnen! Dan was mijn weekend wellicht een stuk leuker geweest! ;)



Gewonnen!
Die maandag had ik een lange werkdag en ik zou s'avonds nog een vergadering hebben. Ik bleef op mijn werk eten ( naar huis gaan had geen zin ivm de vergadering, details.. ) en tja, wat doe je als je even vrije tijd hebt? Inderdaad dan pak je, je telefoon erbij en open je instagram! :) Nietsvermoedend, want ik was de winactie allang alweer vergeten! Noh! Ja, echt! Opeens zag ik allemaal berichtjes en felicitaties binnen komen en ik dacht nog; 'Huh, ik ben toch niet jarig?' #onnozel :') En een moment later drong het tot me door.. Ik had de winactie gewonnen!!! WAT!! :D :'D 

Ik heb letterlijk staan springen en juichen! :D Volgens mij dachten mijn aanwezige collega's dat ik niet helemaal goed werd, haha :'D Ik was echt door het dolle heen en ik kon het bijna niet geloven! Hoe blij kan je dan zijn!



But first, coffee!
Maar waarom koos ik nu juist voor deze quote? Ik zal het je vertellen. Als je iemand in mijn omgeving vraagt waar ik om bekend sta ( behalve mijn woonverslaving ;) hihi ) dan is het antwoord: 'Koffie!' Mijn collega's vinden dat ik het koffiezetapparaat met meer enthousiasme begroet dan hun! Oops.. :D Sorry lieve collega's! Dat zegt inderdaad wel wat over mijn koffieverslaving! En daarom past deze quote ook zo goed bij mij. Het eerste waar ik s'morgens naar verlang is een 'bakkie'! :) En daarná kan ik aan de slag! 

Zeg me asjeblieft dat ik niet de enige ben die zo gek is op koffie! ;)





De lichtbox heeft inmiddels een ereplekje gekregen boven mijn bank en ik ben nog steeds ontzettend blij en dankbaar dat ik hem heb gewonnen! :) Zo zie je maar weer, geluk komt soms onverwachts op je pad.

Ik wil jou bedanken voor het lezen van deze blog en ik wens je een hele gezellige week met veel geluksmomentjes! :D






PS. Welke quote had jij gekozen? :)






Lichtbox - van Bxxlght
Bank, witte lamp - Kivik ikea ( orsta hoezen )
Tafel - Ikea docksta via de kringloop :)
Zwarte fabriekslamp - marktplaats
Witte kuipstoeltjes - eames replica's via marktplaats
Kleed - 'varamin' van de karwei
Marmeren tafeltjes - Zuiver via wehkamp en vtwonen
Kussens - H&M home en present time via Loods5
Plaid en vaas - Hema
Betonnen bijzettafeltje - Jysk
Zwarte kandelaars - Hkliving via instagramkoopjeshoek

4 opmerkingen:

  1. Ik vind de lichtbox nog steeds zo gaaf! Leuk om te lezen hoe hij in je huisje is gekomen, het is je zo gegund! Maaruh, hier geen liefhebber van koffie ;) 'Sit. Enjoy. Relax.' zou ik ook wel een leuke tekst boven de bank vinden. Kan je de tekst ook afwisselen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aw, dankjewel meis! Wat lief! :) Haha, geen koffie? Een andere verslaving dan misschien? ;) :D Dat is zeker ook een leuke tekst! Ik kan de tekst inderdaad veranderen, maar de losse letters zijn best prijzig! Wat dat betreft kan je dan beter zo'n mini lichtboxje hebben, want daar zit het hele alfabet bij. Dan kan je helemaal losgaan! :D Gezellige avond meis! Xxx

      Verwijderen
  2. Wat een bofkont dat je deze prachtige lightbox hebt gewonnen. En zo te horen kwam ie als geroepen! Soms heb je even een oppeppertje nodig, en dan is iets leuks voor in huis een héél goed medicijn! Liefs Sandra (sandra_koseligblog)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieve Sandra! :) Wat je schrijft is zo waar! Dit was letterlijk een 'lichtpuntje' voor mij! :) En elke keer dat ik hem zie wordt ik er blij van! Hele gezellige avond meis! Liefs Mariëlle

      Verwijderen