vrijdag 14 oktober 2016

Een tweede leven voor een kringloopkastje

Jaaa, mijn kastje is eindelijk af! Na vier dagen griep ben ik nu aardig opgeknapt! En dus was het tijd om verder te gaan met mijn projectje: het opknappen van een oud kastje. Wie mij volgt op instagram, heeft al gezien dat ik vorige week een leuk kastje op wieltjes vond bij de kringloop. Hij was wat smoezelig, maar ik zag er wel wat in! En voor 5 euro nam ik hem mee.




Zo zag het kastje er voor de metamorfose uit! Ik had meteen het idee om hem te schilderen en om er leren greepjes op te zetten. Ik haalde een potje hoogglans zwarte verf bij de action en ik vond een oude riem ( in een perfecte groentint, yess!! ) bij de kringloop voor maar 25 cent en daar ging ik mee aan de slag. Ik koos voor hoogglans verf omdat dit een mooi contrast geeft met het suéde van de riem. Ben je benieuwd hoe het kastje er nu uitziet? Zie de foto's hieronder! :D






En wat vinden jullie van mijn 'nieuwe' kastje? Ik ben er zelf echt superblij mee! :D Het is precies geworden zoals ik voor ogen had, stoer en uniek. Ik ben ook best wel een beetje trots op mezelf dat ik er zelf gaten in heb geboord voor de leren greepjes! Ik had namelijk nog nooit geboord, haha, maar ik heb een accuboormachine gehaald en ik dacht, ach ik probeer het gewoon. Het heeft goed uitgepakt! Ik denk zelfs dat ik de smaak te pakken heb en wel vaker dit soort klusjes ga doen! :)

Oh ja, zoals je ziet, heb ik één laatje anders gemaakt door de riem daar horizontaal te bevestigen. Ik had dit nog niet eerder gezien en ik vind het erg mooi staan. Het maakt het kastje persoonlijk en ik kan het laatje ook steeds ruilen met een ander laatje en dan ziet het kastje er weer anders uit! Hihi, en zo blijven we lekker bezig!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze metamorfose te zien! Ik vond het in iedergeval erg leuk om te doen en om met jullie te delen! Gezellig weekend!




6 opmerkingen:

  1. Wauw Marielle, is echt super geworden. Soms moet je gewoon zelf iets doen. Wij vrouwen kunnen meer als we denken hihi!
    Fijne avond 😙🙋🍂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aw, dankjewel lieve Daniëlle! :) En je hebt gelijk, we kunnen meer als we denken! Haha, ik heb dan ook meteen heel veel plannen, nu ik weet dat ik dit zelf kan! :'D Gezellig weekend meis! xoxo

      Verwijderen
  2. Wauw wat ben jij crea zeg! Super mooi geworden! Liefs Sandra (Koselig blog)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Naw, wat lief zeg! Dankjewel Sandra! :) Ik vond het ook superleuk om te doen en zo mooi om te zien wat je nog kunt maken van zo'n kastje! ;) Gezellig weekend meis! xoxo

      Verwijderen
  3. Wat is het gaaf geworden! Super stoere combi dat zwart met groen, leuk 😊 En goed bezig dat je het helemaal zelf hebt gedaan, girlpower!
    Liefs,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel gaaf resultaat! Staat prachtig in je huis!

    BeantwoordenVerwijderen