donderdag 27 oktober 2016

Op maat gemaakt: stoere poster van Amsterdam

Ik ben zo blij met deze prachtige poster van literal streetart! Ik deelde deze al op instagram, maar voor wie nog iets meer wil weten over de posters, schrijf ik deze blog! :)


Achter deze mooie posters zit een leuk, jong stel; Herdis en Marino. Zij kwamen op het idee om deze posters te maken omdat ze zelf in verschillende buitenlandse steden hebben gestudeerd en gewerkt. Toen zij vervolgens terug kwamen in hun thuisland, besloten ze om van hun favoriete plekken een kunstwerk voor aan de muur te maken. Zo konden ze er altijd naar kijken en dierbare herinneringen ophalen. Toen vrienden op bezoek kwamen en deze posters zagen, vroegen zij waar ze deze konden laten maken en zo is 'literal streetart' ontstaan.

Iedereen heeft wel een bepaalde plek waar je een speciale band mee hebt en waar je dierbare herinneringen aan hebt en hoe leuk is het dan, dat je daar zelf een persoonlijke poster van kan maken? :)




Op de site van Literal streetart kan dit. Je kiest de plaats, de naam en je kan zelfs inzoomen en uitzoomen tot de poster naar je zin is. Verder kan je de poster helemaal laten matchen met je interieur door zelf de kleur aan te passen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik koos zelf voor het tijdloze zwart/wit, omdat de poster dan in elke ruimte in mijn huis kan hangen. En ik koos voor Amsterdam omdat deze stad een speciaal plekje heeft in mijn hart. Mijn moeder is er geboren en zij heeft er haar hele jeugd gewoond. We hebben er allebei een tijdje gewerkt en ik wordt gewoon altijd blij als ik er ben, de grachten, de statige panden, het vondelpark ( ..én de veeele woonwinkels :P ) I loooove it! Haha

Hieronder zie je een paar andere posters van literal streetart, zodat je een beetje een idee krijgt van wat er mogelijk is.



Gaaf zijn ze hé? Ik zou ze stiekem allemaal wel willen! ;)
Als jij ook zo'n mooie, persoonlijke poster aan de muur wil, dan heb ik goed nieuws voor je! Met de code: huisjeaandehaven krijg je maar liefst 30% korting op de posters!

Dit betekent dat je voor het formaat 30x40 geen 40,- euro, maar 28,- euro betaald en voor het grotere formaat 50x70 betaal je geen 50,- euro, maar 35,- euro. Dat scheelt behoorlijk! Tip: ze zijn ook erg leuk om iemand cadeau te doen! :)

Gezellig weekend allemaal!




PS. Ik heb zelf het formaat 50x70 gekozen en de Ribba lijsten van ikea zijn er perfect voor! :)







4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke poster! Ik vind het zo knap hoe jij steeds weer je interieur veranderd! Je hebt een geweldige stijl en ik volg je met veel plezier op Instagram en je blog ga ik ook zeker volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Naw, wat superlief!! :) :) Dankjewel meis! Dat vind ik echt een enorm compliment! #bloos Gezellige week! Liefs Mariëlle

      Verwijderen
  2. Super leuk Marielle! Ik ga eens denken over een plaats... 😉
    Liefs, Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave poster zeg! Ik vind jou stijl zo gaaf, ik volg je met veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen