zondag 6 augustus 2017

MisterDesign winactie schapenvachtje + kijkje in de tuin

Misschien weet je nog dat ik een tijdje terug bezig was met het beitsen van de schutting? Het was een behoorlijke klus, maar het resultaat mag er wezen. In deze blog geef ik je een kijkje in mijn tuin en ik heb een supertoffe winactie voor jullie! Ik mag namelijk een geweldig mooi schapenvachtje weggeven namens MisterDesign. Hoe leuk is dat! Hieronder lees je alle informatie over het vachtje en ook hoe je mee kunt doen met de winactie.Tuin make-over
Mijn schutting was groen verkleurd en ik liep al heel lang met het idee om de schutting zwart te beitsen. Het loste het probleem van de groene aanslag op en het oogt nu ook meer als een geheel. Ik vind de tuin nu een stuk knusser. Ik heb weleens de uitdrukking gehoord dat 'zwart omarmd' en ik ervaar dat zelf ook zo. Ik ben er blij mee!

Palletbank
Naast de schutting wilde ik graag een gezellige zitplek creeëren. Nu had ik mijn pallets nog staan van vorig jaar, maar ik heb daar wel nieuwe palletkussens voor gekocht. Het zwart/witte buitenkleed is van de kruidvat en deze heb ik al 2 jaar. De witte kuipstoel is mijn nieuwste aanwinst! Het is het model 'Haiti' en ik kocht deze bij de Karwei. Hij zit echt heerlijk! De macramé-hanger kwam ik tegen bij de Kwantum voor 7,- euro en hij sprong zo in mijn winkelmandje! Nu wil ik alleen nog wat meer groen in de tuin, maar dat komt vanzelf. ( neeee, ik heb het niet over onkruid, haha :'D ) Maar alle gekheid op een stokje! Ik ben echt superblij met mijn tuin. Het is echt genieten, ..als de zon schijnt! :PGive-away MisterDesign  
Ik ben zelf dol op vachtjes en gebruik ze als kleedjes. Ik leg ze bijvoorbeeld op de bank of op een stoel en het oogt meteen warm en gezellig. Ik vind dat ze echt iets toevoegen in huis. Nu denk je misschien niet direct aan zo'n vachtje in de zomer, maar de Nederlandse zomer's zijn toch een mix van 4 seizoenen, haha, dus het vachtje kan gewoon het hele jaar! :') Ik heb hem nu gestyled op mijn palletbank in de tuin en ik vind het echt heel knus staan.

Schapenvacht Weltevree
Jaaa! Hoe leuk! Ik mag één van jullie blij gaan maken met zo'n supermooi schapenvachtje van het Nederlandse merk 'Weltevree'. Het is gemaakt van restwol van schapen van het ras Texelaar, die in particulier boerenbezit zijn geweest. Ik vind het zelf altijd belangrijk om te weten waar een vachtje vandaan komt en of het diervriendelijk is gemaakt. Het vachtje is ongeveer 110cm bij 70cm en het is heerlijk zacht. Let op: Het vachtje is onbehandeld en heeft dus nog de natuurlijke kleur. Het is niet spierwit.


Hoe doe je mee? Simpel, volg mij en MisterDesign op instagram en tag een vriend of vriendin die jij het vachtje ook gunt. Dit kan op instagram onder mijn foto van het vachtje. Dat is alles! Ik maak de winnaar/winnares volgende week zondag bekend.
Ik hoop dat je het leuk vond om alvast wat van mijn tuin te zien en als je meedoet met de give-away, dan wens ik je veel geluk! Gezellige week! :)
Deze blog is geschreven is samenwerking met MisterDesign. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

1 opmerking: