maandag 21 augustus 2017

Veranderkriebels: Witte muur en een nieuw kleed

De veranderkriebels zijn hier toegeslagen! Hihi, je kent het wel: je bent het liefst altijd bezig met je interieur, woonwinkels bezoeken, vtwonen kijken, lekker schuiven in huis en altijd aan het bedenken hoe het nog weer mooier kan. Zo was ik al een hele tijd uitgekeken op mijn kiezelgroene lambrisering en daarom heb ik de muur geschilderd. In deze blog laat ik je het resultaat zien en ook mijn nieuwe marktplaatsvondst! :)


Dáááááág lambrisering
Hierboven las je het al; ik was al een tijdje uitgekeken op de kiezelgroene lambrisering die ik ruim 2,5 jaar heb gehad. Het is niet dat ik het niet meer mooi vond, maar ik was gewoon toe aan iets nieuws! Ik dacht er al maanden over om de muur gewoon eens fris wit te schilderen en vanuit daar eens te kijken wat ik verder wil. 

Vorige week maandag kwam ik op zolder een emmer monodek tegen ( de witte verf die ik voor het hele huis heb gebruikt.. ) en toen besloot ik heel impulsief om meteen aan de slag te gaan. Binnen een uur was de lambrisering zo goed als weg! De dag erna heb ik nog een keer de hele muur geverfd en toen was het egaal wit. Ik moest er even aan wennen en dat is ook wel logisch, want ik heb de lambrisering best lang gehad. Ik vind het wit inmiddels mooi fris staan en het combineert met alles. 

Spoiler
..maar het blijft niet wit! Ik heb al kleurstaaltjes en testers gehaald bij de bouwmarkt, hihi :') Nu alleen nog kiezen! Maar ik laat je eerst zien hoe het er nu uitziet.
Karwei kleed Abadan
Jaaa, op de foto hierboven zie je hem al: mijn nieuwe kleed! Het is een grappig verhaal hoe dit kleed op mijn pad kwam, want ik ging naar de karwei voor een tuinstoel en dan beland ik dus altijd even op de woonafdeling. Ik vind het leuk om meubeltjes te spotten en om te kijken wat er nieuw is. 

Ik stond net een mooie bank te bewonderen toen mijn blik omlaag dwaalde en toen.. bam.. liefde op het eerste gezicht! Ik zag dit mooie kleed en ..toen zag ik de prijs. Ik dacht, dat gaat hem nu even niet worden. Alleen kreeg ik het kleed niet zo snel uit mijn hoofd en tja,  ..dan s'avonds toch even op marktplaats kijken en ja hoor! Er stond er eentje op en niet eens zo gek ver weg én nog in nieuwstaat én voor minder dan de helft.. Je raadt het al! Ik moest hem hebben. Ik wist niet eens zeker of het mooi zou gaan staan, maar ja, liefde maakt blind. Ik heb hem gister opgehaald en thuis gekomen bleek het een perfecte match. Ik ben er superblij mee! :D


Hoe vinden jullie het staan? Ik vind het zelf erg mooi combineren met de witte muur en met mijn marmeren tafeltjes van Zuiver. Het staat ook warmer en rustiger dan het house doctor kleed wat ik hiervoor had liggen. Ik ben er echt heel erg blij mee en het is ook alvast een goede aanwinst voor het najaar. Vachtje op de bank, kaarsjes aan en genieten!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de veranderingen in mijn zithoek te zien en ik houd jullie natuurlijk ook op de hoogte van de kleur op de muur. Dankjewel voor het lezen!

Gezellige week!


1 opmerking: