zondag 6 maart 2016

Februari collage

Op woongebied was dit een rustige maand voor mij en dit zie je ook wel terug op mijn blog. Het is mijn voornemen om dat in maart beter te doen! :)Verjaardag
Ik ben op 20 februari 31 jaar geworden en dit heb ik gevierd door er een dagje op uit te gaan. De gezellige stad 'Zwolle' stond al een hele tijd op mijn lijstje van steden om te bezoeken en nu was het moment daar. Ik had vooraf een lijstje gemaakt ( aan de hand van de tips die ik van jullie via instagram had gekregen, nog bedankt daarvoor! ) van winkels die ik graag wou bezoeken. Op dat lijstje stonden o.a. Loft, Sissy boy, Moonloft, Dille&kamille en Sostrene grene. Echte aanraders! En we hebben ook nog heerlijk gegeten bij ingeburgerd, ook een tip! Al met al een verjaardag die ik niet snel zal vergeten!

Bloemen
Je ziet het al op de collage: Ook deze maand heb ik weer veel bloemen in huis gehaald, waaronder mijn favorietjes: witte tulpen, maarrr ik ben ook een beetje verliefd geworden op de magnolia! Wauw, wat een prachtige bloem is dit. Deze ga ik zeker vaker halen.

Kleur in huis
Je ziet het nog niet terug op de collage, maar nu de lente in zicht komt, krijg ik wat meer behoefte aan wat kleur in huis. Vorige maand was het nog wit, witter, witst! Hihi, een mens kan zich weleens bedenken, hé? :D Ik twijfelde alleen heel erg over de kleur(en) die ik wou toevoegen.
Maar toen zag ik een ontzettend inspirerend filmpje van blogger Souraya van Bintihome. Het ging over de trendkleur okergeel/okergoud en hoe je deze kleur kunt toevoegen aan je interieur. 
Het inspireerde mij en ik ga dan ook ( heel subtiel ) aan de slag met deze kleur. Ik ga eerst eens wat kleine accessoires toevoegen in okergeel, want zo kan ik even kijken hoe dat uitpakt. Ik vind experimenteren met kleur toch altijd een beetje spannend, maar ik wil ook eens wat uitproberen. Een paar kussens en kaarsen zijn ook zo weer vervangen, mocht het toch niet naar mijn zin zijn.Dé vaas
Ik ben een groot fan van kringloopwinkels en ik kom er dan ook geregeld. Ik heb al heel wat mooie vondsten gedaan, maar deze maand sloeg echt alles! Ik was namelijk al 2 maanden aan het speuren op marktplaats naar de witte versie van de Ikea Jonsberg vaas, ontworpen door Hella Jongerius. Maar elke keer viste ik achter het net. Deze vazen zijn momenteel zo geliefd! En de prijzen die ze ervoor vragen zijn ( op zijn zachtst gezegd ) nogal hoog. Ik kon mijn geluk dan ook niet op, toen ik nietsvermoedend de kringloop in liep en daar mijn droomvaas zag staan!! WHAAAAAA!!!! Ik dacht even dat ik droomde, maar het was 'em toch echt! Voor 15,- euro nam ik de vaas mee en na een kleine poetsbeurt bleek deze helemaal in perfecte staat te zijn. Wat een gelukkie! :DKortom, ook dit was weer een bijzondere maand! Ik kijk ook weer uit naar maart, want de lente komt nu echt heel dichtbij. Bloemen schieten uit de grond, de vogeltjes zingen en het is langer licht. Ik hou daar zo van! Ik heb al wat plannen voor de paastafel en ik heb net een hele leuke bestelling gedaan. Ik verklap nog niets, maar het heeft wel iets te maken met okergeel! Oh, verklap ik toch weer iets! ;)

Bedankt voor het lezen van mijn blog en een hele gezellige maand gewenst! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten